Tamperelaiset antoivat Digihäirintää vastaan kampanjaan Lahjan lautasella

Zonta -kerhot ovat keränneet varoja Digihäirintää vastaan kampanjaan monin tavoin. Zonta-kerho Tampere I:n Palvelutoimikunnan 8. helmikuuta järjestämä kerhon ensimmäinen Lahja lautasella -ilta oli menestys. Tampereen keskustassa sijaitsevaan Ståhlberg Lunch & Catering -ravintolaan saapui lähes sata zontaa vieraineen nauttimaan hyvästä ruuasta ja kiinnostavasta ohjelmasta.

Zonta-kerho Tampere I:n Palvelutoimikunnan 8. helmikuuta järjestämä kerhon ensimmäinen Lahja lautasella -ilta oli menestys. Tampereen keskustassa sijaitsevaan Ståhlberg Lunch & Catering -ravintolaan saapui lähes sata zontaa vieraineen nauttimaan hyvästä ruuasta ja kiinnostavasta ohjelmasta.

Aamulehden vastaavana päätoimittajana lokakuussa aloittanut Sanna Keskinen kertoi ajatuksiaan tyttöjen tulevaisuudesta. Tamperelaissyntyinen Keskinen on itse erinomainen roolimalli, sillä hän on ollut peräti neljän lehden päätoimittajana ensimmäinen nainen. Zonta Anneli Kesola vastasi taustamusiikista ja zonta Reija Iso-Mustajärvi oli käsikirjoittanut ja ohjannut esityksen, joka vei yleisön hetkeksi Minna Canthin salonkiin. Reija näytteli vanhaa Minnaa, hänen kollegansa Laura Laakso nuorta.

Lämminhenkisen ja kaikin puolin onnistuneen tilaisuuden tuotto käytetään Piirin Keltaisen ruusun kampanjaan tukemaan digihäirinnän vastaista työtä.

Zonta-kerho Tampere I

Palvelutoimikunta

Lahjakortti